01.03.2024

Eskişehir Dini İhtisas Merkezinde 'Hüsn-i Tilavet Kursu' kursiyer seçme sınavı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Kur'an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla, Dini Yüksek İhtisas/Dini İhtisas Merkezlerinde 24 hafta süreli "Hüsn-i Tilavet Kursu" düzenlenecek.

Eskişehir İl ve İlçe Müftülükleri bünyesinde görev yapan 5 din görevlisi, 15 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan "2024 Yılı Hüsn-i Tilavet Kursu"na katılabilmek için Dini İhtisas Merkezinde düzenlenen seçme sınavına katıldı.

Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Keleş başkanlığında yapılan sınavda, İl Müftü Yardımcısı Faruk Latifoğlu ve Eğitim Görevlisi Selçuk Arap komisyon üyesi olarak görev aldı.